Finanslunsj live podcastFinansnæringens dag 2024: Neste Akt
Foto: Kenneth Sporsheim

Finanslunsj på Folketeateret

Både før og etter konferansen får du muligheten til å lytte til vår direktesendte podkast «Finanslunsj» med aktuelle gjester fra studio. Du finner oss inne på Grilleriet i Folketeaterpassasjen.

Finanslunsj er en podkast fra Finans Norge. Omtrent hver uke inviterer direktørene Jan Erik Fåne og Tom Staavi ulike mennesker til samtale om økonomispørsmål. Nå er de klare for direktesending på Folketeateret med spennende gjester.  

Du møter

Johanna Elvinsson
Vice President Strategy, Public Sector & ESG, Mastercard Nordics & Baltics

Johanna Elvinsson

Vice President Strategy, Public Sector & ESG, Mastercard Nordics & Baltics
Johanna Elvinsson har vært hos Mastercard siden 2017 og har etablert og utviklet hvordan Mastercard samarbeider lokalt med markedsutvikling, strategi og analyse, samt partnerskap og engasjement overfor regjeringer og offentlig sektor. Johanna brenner for å drive fremtidens betalingsløsninger og sikre at alle deler av samfunnet kan delta i den digitale økonomien og betale på en trygg og sikker måte.
Geir Bjønnes Høidal
Førsteamanuensis, Handelshøyskolen BI

Geir Bjønnes Høidal

Førsteamanuensis, Handelshøyskolen BI
Geir Bjønnes Høidal har doktorgrad fra Universitetet i Oslo/Handelshøyskolen BI, og er førsteamanuensis ved Institutt for finans ved Handelshøyskolen BI. Her har han bred undervisningserfaring fra bachelorkurs, executive-programmer, master of science og doktorgradskurs. Høidal har i sin forskning gjort nybrottsarbeid om hvordan aktørene i finansmarkedene oppfører seg, og har internasjonale publiseringer om temaet. I tillegg har han tidligere vært medforfatter på bøkene Valutamarkedet – Teknisk og fundamental analyse, Globale Penger, og Finansiell Risikostyring. I den senere tid har han forsket på prisdiskriminering i valutamarkedet, og blant annet avdekket at ulike kunder prisdiskrimineres i stor grad.
Stephanie Ora
CAMS, Global Lead for Financial Crime Analytics, SAS Institute

Stephanie Ora

CAMS, Global Lead for Financial Crime Analytics, SAS Institute
Stephanie Ora har kjempet mot økonomisk kriminalitet i over 10 år og er sertifisert spesialist innen bekjempelse av hvitvasking av penger. Hun er den globale lederen for finansiell kriminalitetsanalyse hos SAS og brenner for å hjelpe organisasjoner med å lykkes med å ta i bruk kunstig intelligens og maskinlæring innenfor finansiell kriminalitet. Stephanie har jobbet som AML-kontrolloffiser for globale banker og har førstehåndserfaring med operasjonell drift innenfor transaksjonsovervåking, sanksjonskontroll, kundeoppfølging og due diligence-prosesser.
Lars Erik Fjørtoft
Partner, Leder for Risk Services, PwC Norge

Lars Erik Fjørtoft

Partner, Leder for Risk Services, PwC Norge
Lars Erik Fjørtoft er partner og leder for Risk Services. Han har nær 25 års erfaring som konsulent og revisor for virksomheter fra både offentlig og privat sektor. Lars Erik har omfattende erfaring med å lede og styre store multistakeholder prosjekter knyttet til innføring av ny teknologi/løsninger spesielt innen transakjonsintensiv virksomhet med høye krav til tilgjengelighet og sikkerhet. Han er spesialist på finanssektoren og med særskilt fokus på digitale økosystemer, betaling og eID-området.
Kjersti Aksnes Gjesdahl
Advokat, Partner, PwC Norge

Kjersti Aksnes Gjesdahl

Advokat, Partner, PwC Norge
Kjersti Aksnes Gjesdahl er direktør for financial services i Risk. Hun har lang erfaring som advokat, med særlig fokus fra finansregulatoriske temaer, samt bred erfaring med rådgivning, management for hire-oppdrag, samt ledelse innen finansiell sektor. Gjesdahl har jobbet i PwC siden 2015, og har før det jobbet som forretningsadvokat, seniorrådgiver i Finanstilsynet og har erfaring fra roller som konsernadvokat, compliance-ansvarlig og CEO i verdipapirvirksomhet. Hun har en omfattende kjennskap til implementeringsprosjekter og virksomhetsstyring, risikostyring og compliance-behov.
Gunnar Koren, Head of Financial Crime Prevention, Tietoevry Banking

Gunnar Koren

Head of Financial Crime Prevention, Tietoevry Banking
Gunnar Koren har 25 års erfaring innen finansielle tjenester og forretningsutvikling. For øyeblikket innehar han stillingen som leder for forebygging av finansiell kriminalitet hos Tietoevry Banking. Han har en dokumentert track record innen feltet og er kjent for sin ekspertise innen forebygging av finansiell kriminalitet, finansielle tjenester og regulatorisk reform. Gunnars dedikasjon og lidenskap for sitt arbeid gjør ham til en verdifull ressurs i bransjen.
Kjell Jørgensen, Førsteamanuensis, Handelshøyskolen BI

Kjell Jørgensen

Førsteamanuensis, Handelshøyskolen BI
Kjell Jørgensen er førsteamanuensis ved Institutt for finans ved Handelshøyskolen BI. Prof. Jørgensen's forskningsinteresser omfatter områdene verdiprisfastsettelse og markedsstruktur, med særlig vekt på implikasjonene av HFT (høyfrekventhandel) og algoritmehandel. Han skriver også en fast spalte for den ledende norske finansielle avisen.
TietoevryMastercardsasBIPwC